We keren terug naar onze vlaamstalige roots. 2 kleppers van formaat zullen ons dit jaar entertainen met charmante maar ook swingende hits!

John Dennis - 14u30

Van Vlaamse en Nederlandse ambiance nummers, Engelstalige hits, Franse chansons tot bekende Country - klassiekers.... John brengt ze allemaal met enthousiaste schwung en ook in duet met zijn vrouwtje Ziva, waarmee hij een paar prachtige duetten brengt, staat John dus voor een uitgebreid en divers repertoire waarmee hij een heel breed publiek weet te bekoren.

Kortom, Ambiance verzekerd met John Dennis!!!

Check hier zijn website

Wim Soutaer - 16u

Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd. Met ‘Allemaal’ begon het allemaal... Na een paar jaar solo verbroedert Wim in 2012 met Charles Van Domburg en Vincent Goeminnen... En zo zijn The Soulbrothers geboren!

Maar Wim blijft nummers schrijven en na enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een solosingle uit met de titel ‘Nummer 1’. Een boost voor zijn solocarrière en Wim Soutaer is weer vertrokken! Exact vijftien jaar na zijn monsterhit ‘Allemaal’ brengt Wim in 2018 zijn 4e studioalbum ‘Verbonden’ uit. Met zijn aanstekelijke lach en zijn passie voor muziek staat Wim sterker dan ooit in zijn schoenen en op het podium!