We keren terug naar onze vlaamstalige roots. 2 kleppers van formaat zullen ons dit jaar entertainen met charmante maar ook swingende hits!

John Dennis

Van Vlaamse en Nederlandse ambiance nummers, Engelstalige hits, Franse chansons tot bekende Country - klassiekers.... John brengt ze allemaal met enthousiaste schwung en ook in duet met zijn vrouwtje Ziva, waarmee hij een paar prachtige duetten brengt, staat John dus voor een uitgebreid en divers repertoire waarmee hij een heel breed publiek weet te bekoren.

Kortom, Ambiance verzekerd met John Dennis!!!

Check hier zijn website

Mama's Jasje

De hitgroep rond Peter Van Laet die in de 90’s tal van nr 1 hits scoorde, is helemaal ‘on point’. Vorig jaar brachten ze twee singles uit die hartelijk werden onthaald op de radio. Philippe Geubels bracht niet zo lang geleden een ode aan het nummer ‘Zo ver weg’, de allereerste hit van Mama’s Jasje uit 1991. Hier bleek dat de groep in het collectieve geheugen van het grote publiek staat gegrift. Daarom is Mama’s Jasje helemaal terug met de gloednieuwe single ‘Ik wil je’. Verwacht je dus aan een combinatie van oude en nieuwe hits tijdens zijn optreden op 8 september!